skip to Main Content

Dienstenoverzicht

Glasbewassing

We maken gebruik van een telescopisch was systeem met osmose water.  Door het gedemineraliseerde water krijgt u een vlekkeloos en streep loos resultaat. De maximale hoogte van 13,50 meter die met het systeem bereikt kan worden is een stuk hoger dan met de ladder. Hierdoor kunnen wij efficiënter en veiliger te werk gaan . Een beter resultaat en ook nog eens goedkoper voor u!

Natuurlijk kunnen we middels een hoogwerker nog hoger komen mocht dit nodig zijn voor uw bedrijf of appartementencomplex. Ook de ramen binnen kunnen worden gewassen door ons

Gevelreiniging

Wij beschikken over een supermoderne hogedruktrailer waarmee we met koud en warm water en met stoom alles schoon kunnen krijgen. Door het gebruik van deze trailer zijn we in staat alle bestaande gevels te reinigen. Uw gevel reinigen (en impregneren) is belangrijk voor de uitstraling van uw woning of uw bedrijf. Maar ook voor de duurzaamheid van uw gevel is het van belang dat u de gevel laat reinigen, hiermee voorkomt u onder andere lekkages.

Door onze hypermoderne trailer waar we met een druk op de knop het aantal bar kunnen verhogen of verlagen en we met de temperatuur kunnen switchen zijn wij in staat om zowel nieuwe en oude gevels aan te pakken. Monumentaal pand, bedrijf, woning, appartementencomplex? Wij kunnen alles aan!

Industriele schoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in industriële schoonmaak. Bij ons draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, kostenbesparingen, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf.

Door te kiezen voor industriële reiniging van Marks Facilitaire Dienstverlening kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Door samen te werken met ons schoonmaakbedrijf zorgt u ervoor dat u voldoet aan de gestelde eisen in uw branche. Wij helpen u goed te scoren op verschillende belangrijke pijlers: het besparen van kosten, het voldoen aan stijgende eisen van kwaliteit en snelheid van productie, het waarborgen van veiligheid en het inzetten voor duurzaamheid.

Kantoren schoonmaak

Voor kantoren bieden wij vele opties voor schoonmaak. Wilt u een dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak van uw kantoor? Voor ons geen probleem! Ook voor de totale verzorging van uw kantoor hebben wij diverse oplossingen.

Leg uw verzoek aan ons voor in een vrijblijvend gesprek.

Specialistische reiniging

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten van specialistische reiniging:

  • Dakkapellen reinigen
  • Houtwerk reinigen
  • Dak reinigen
  • Dakgoot reinigen
  • Bestrating en terrassen reinigen
  • Rolluiken reinigen
  • Zonwering reinigen
  • Zonnepanelen reinigen
  • Parasols reinigen
  • En nog veel meer…

Opleveringsschoonmaak

Veel aannemers kennen het; een project moet opgeleverd worden. Wij kunnen zorgen voor een opleveringsschoonmaak of het bezemschoon maken van panden.

Werkwijze

1 Opdracht bespreken

Wij bespreken graag uw opdracht of klus met u. Dit kan telefonisch, per mail of tijdens een persoonlijke ontmoeting.

2. Offerte

Wij sturen u een offerte op maat zodat u vooraf op de hoogte bent van de tarieven, dus geen verrassingen achteraf.

3. Uitvoering

We voeren de opdracht uit zoals met u is afgesproken op de overeengekomen datum. Afspraak = afspraak.

4. Betaling

U ontvangt een factuur van ons of laat het bedrag incasseren middels automatische incasso.